ΝΕΑ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ: «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ»

Αυτή η αντίσταση κατά των διοδίων κρατάει έντεκα ολόκληρα χρόνια και είναι σθεναρή, μαχητική, με υψηλό φρόνημα αγωνιστικότητας και πίστη ότι ο αγώνας θα δικαιωθεί στο τέλος. Αυτό επανέλαβαν σε όλους τους τόνους οι Δήμαρχοι, Διονύσου-Διονύσης Ζαμάνης, Κηφισιάς-Γιώργος Θωμάκος, ενώπιον χιλιάδων δημοτών της περιοχής, οι οποίοι καλούνται έξω από κάθε λογική να πληρώσουν τα σπασμένα της υπόλοιπης Ελλάδας. Να χρηματοδοτήσουν οδικά έργα σε όλη την επικράτεια, επειδή κάποιοι μικρονοϊκοί πολιτικάντηδες θεωρούν ότι Βόρεια της Αττικής κατοικούν μόνο πλούσιοι.                        Με ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων τους Διόνυσος και Κηφισιά έχουν εκφράσει πολλές φορές την αντίθεση τους, στην εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων και έχουν εκδηλώσει αποφασιστικά την αντίδρασή τους με διάφορες κινητοποιήσεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις.

diamartiria_03

Σήμερα στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης επανέλαβαν για ακόμη μια φορά:
«Επειδή η τοποθέτηση διοδίων:
• Υποβαθμίζει τη ζωή όλων μας, καθώς διοχετεύεται η υπερτοπική κυκλοφορία των οχημάτων εντός του Δήμου, χωρίς να έχει γίνει τίποτα για την κατασκευή επαρκούς παράπλευρου οδικού δικτύου.
• Επιβαρύνει οικονομικά κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες.
• Καθιστά τον Δήμο Διονύσου και τον Δήμο Κηφισιάς τις μοναδικές αστικές περιοχές του Λεκανοπεδίου που θα πληρώνουν διόδια για τη χρήση της εθνικής οδού (οι όποιες εξαιρέσεις θα είναι επισφαλείς, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπούν).

Οι Δήμοι Διονύσου και Κηφισιάς αντιδρούμε και ζητούμε:
Τροποποίηση της Σύμβασης Παραχώρησης ώστε να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών κλπ.) στους ανωτέρω κόμβους».

diamartiria_04

Categories: ΝΕΑ