ΝΕΑ

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ «LET’S DO IT GREECE 2018»

Με πρωτοφανή μαζικότητα μεγάλοι και μικροί, πολίτες του Δήμου Διονύσου, εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πανελλήνιας περιβαλλοντικής εκστρατείας του εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος «Let’s do it Greece 2018». Σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Δήμος Διονύσου μας δίνει πρόσθετες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σημαντική αυτή δράση. Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυναμική συμμετοχή των εθελοντών του Δήμου Διονύσου στο “Let’s Do It Greece 2018”

 Την Κυριακή-29 Απριλίου μικροί και μεγάλοι εθελοντές του Δήμου Διονύσου συμμετείχαν δυναμικά στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία του «Let’s do it Greece 2018». Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», συνεπείς στο ραντεβού τους για 6η συνεχή χρονιά, συντονίστηκαν με τους εθελοντές σε όλη την Ελλάδα για να αναδείξουν το όμορφο πρόσωπο της πατρίδας μας, το πρόσωπο της χαράς, της ζωντάνιας, της δημιουργίας.

02 (1)

Η εθελοντική δράση που διοργάνωσε ο Δήμος, συμμετέχοντας στην εκστρατεία, αφορούσε στον καθαρισμό και στην ανάπλαση του πάρκου της Αγίας Παρασκευής στην Άνοιξη. Στις 10 το πρωί, όπως είχε προγραμματιστεί, οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν και με ενθουσιασμό ξεκίνησαν το έργο του καθαρισμού και της ανάπλασης. Γέμισαν αρκετές σακούλες με σκουπίδια, έκαναν αποψίλωση του πάρκου με τσουγκράνες και σκούπες, ενώ στη συνέχεια έβαψαν παγκάκια και κολώνες.

03

Παράλληλα με την εθελοντική δράση καθαρισμού του « Let΄s do it Greece 2018» στο πάρκο της Αγ. Παρασκευής, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου πραγματοποίησε με οχήματα και μηχανήματα τον καθαρισμό του ρέματος της Αγ. Παρασκευής, ομορφαίνοντας τη συνολική εικόνα της περιοχής.

04

Στην εθελοντική δράση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος κ Καλλιόπη Ταουξή, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Δημήτρης Κωστάκης,  Παναγιώτης Τσούκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης κ. Χαράλαμπος Πιπέρης και συμμετείχαν μέλη των ναυτοπροσκόπων Διονύσου και των εθελοντών δασοπροστασίας Άνοιξης, δημότες και κάτοικοι της περιοχής. Το μεγάλο ραντεβού του εθελοντισμού ανανεώθηκε για το « Let΄s do it Greece 2019»!

05

06

07

071

08

09

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ