ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν ο ΑΟ Ανοιξης, που κατετάγη 6ος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, θέλησε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας, από τον προπονητή και τον βοηθό του μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Δεν έμεινε ωστόσο μόνον εκεί. Συγχαίρει δημοσίως τον πρωταθλητή της κατηγορίας Παλληνιακό για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που διακρίθηκαν. Η ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος Τάσος Αγγέλικας, έχει ως εξής:

Ανακοίνωση

Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μας κατέλαβε την 6η θέση στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., στην πρώτη της χρονιά, ως η καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα και η πρώτη μεταξύ των ομάδων του Δήμου Διονύσου, έχοντας ως συγκομιδή 12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 30 αγώνες, με τέρματα 33-25.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τον προπονητή μας Thalis Tsirimokos και τον βοηθό του John Tsirimokos για την αδιάκοπη εργασία τους και ενασχόλησή τους, οι οποίοι αξίζουν όλων τα εύσημα.

Συγχαρητήρια στην άξια πρωταθλήτρια της Α’ Κατηγορίας και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, την ομάδα Παλληνιακός Α.Ο – Palliniakos FC, καθώς επίσης και στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο από την Β’ Κατηγορία, ΟΑ Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών ως πρωταθλητής και Α.Π.Ο. Παμπαιανικός, PALAVREOTIKOS.FC, που άξια θα κατέχουν μία θέση την νέα αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ραντεβού τη νέα χρονιά με πολύ μπάλα!

Για το Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης
Ο Πρόεδρος
Τάσσος Αγγέλικας

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ