ΝΕΑ

ΜΕ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ

Μια σπουδαία καλλιτεχνική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο-5 Μαϊου στο αμφιθέατρο του Αρσάκειου σχολείου Εκάλης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 1, στις 18.00. Παιδικές και μαθητικές χορωδίες θα συνυπάρξουν σε ένα ανεπανάληπτο φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου και την σφραγίδα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου. Δέκα γκρουπ καλλίφωνων νεαρών παιδιών θα παρελάσουν, φιλοδοξώντας να προσφέρουν ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Το δελτίο Τύπου:

4ο Φεστιβάλ Παιδικών Νεανικών Χορωδιών

 (1η Συνάντηση  Μαθητικών Χορωδιών Δήμου  Διονύσου)

Ο Δήμος Διονύσου έχοντας στόχο να αναδείξει το μουσικό ταλέντο των παιδιών του δήμου και να προσφέρει στους δημότες καλλιτεχνικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Παιδικών Νεανικών Χορωδιών και την 1η Συνάντηση  Μαθητικών Χορωδιών Δήμου  Διονύσου, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης (Λ. Μαραθώνος 1, Άνοιξη).

Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος ο μοναδικός Γιώργος Χατζηνάσιος που θα παρουσιάσει μουσικές και τραγούδια από την άφθαρτη στον χρόνο καλλιτεχνική του δημιουργία. Τραγουδούν: Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Άννα Κατσούλη και Ιωάννα Καρανίκα.

Συμμετέχουν οι χορωδίες:

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΧΟΡΩΔΙΑ 1ου ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ «ΖΗΝΩΝ»

ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ» ΑΓ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ CON ANIMA ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΡΓΑΝΗ» ΓΕΡΑΚΑ

JUNIOR, ΠΑΙΔΙΚΗ & ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ έχει η μαέστρος κ Χρυσούλα Τσιμούρη. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την ανεπανάληπτη μουσική γιορτή!

Αφίσα

Πρόσκληση

 

Categories: ΝΕΑ