ΝΕΑ

ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ (βίντεο)

Σπουδαία επιτυχία σημείωσε το 4ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών και η 1η Συνάντηση Μαθητικών Χορωδιών Δήμου Διόνυσου, το Σάββατο-5 Μαΐου στο Αμφιθέατρο των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου, «η  μαγευτική εκδήλωση, που ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές, ολοκληρώθηκε με τους μικρούς χορωδούς να τραγουδούν μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο.
Συμμετείχαν οι Χορωδίες: Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου, Γυμνασίου Άνοιξης, Γυμνασίου Δροσιάς, Γυμνασίου Κρυονερίου, 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «Ζήνων», Λυκείου Άνοιξης, Λυκείου Δροσιάς, «Επτάχορδη Λύρα» Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου, Con Anima Συλλόγου «Εργάνη» και το Πρότυπο Χορωδιακό Εργαστήρι Δήμου Διονύσου με την Junior, Παιδική και Νεανική Χορωδία».

Ένα είναι σίγουρο: το κοινό κατενθουσιάστηκε από το υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, αποθεώνοντας τα παιδιά και τον μεγάλο δημιουργό Γιώργο Χατζηνάσιο. Αντάμειψε δε στο φινάλε τους μικρούς χορωδούς με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τα βίντεο από την επιτυχημένη εκδήλωση:

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ