ΝΕΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ (!) ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ Ο ΜΙΧΙΩΤΗΣ

Επίσημο και με τη βούλα: ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέφανος Μιχιώτης είναι σύμβουλος του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννη Καλαφατέλη. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, εξ αφορμής της συζήτησης του θέματος Νο 15 της ημερήσιας διάταξης, με τίτλο: «Διαβίβαση για έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών σύμβασης παροχής εξειδικευμένης στήριξης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου, με σκοπό την προστιθέμενη αξία στο έργο της υπηρεσίας προγραμματισμού μέσω των διεθνών μεθόδων διαχείρισης ( Project management )».

Ο κ Μιχιώτης μοίρασε επιλεκτικά σε κάποιους συμβούλους της αντιπολίτευσης μια δισέλιδη δακτυλογραφημένη κριτική με τεχνικές παρατηρήσεις επί του ανωτέρω θέματος, ενώ διαβίβασε κι  ένα αντίγραφο στον κ Καλαφατέλη, ο οποίος μάλιστα μερίμνησε επί τόπου να βγουν φωτοτυπίες, ώστε να διανεμηθεί το κείμενο σε περισσότερους.

Από τις πρώτες γραμμές οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος εύκολα αντιλαμβάνεται ότι ο κ Καλαφατέλης ανέθεσε στον κ Μιχιώτη να συντάξει μια αναφορά:

«Κύριε Καλαφατέλη,

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα σας να μελετήσω το 15ο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου (8/5/2018) περί «Παροχής εξειδικευμένης στήριξης……».

Στη λέξη «μελετήσω» υπάρχει παραπομπή, που σημειώνεται με τον αριθμό 1. Στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας υπάρχει η επεξήγηση: «1. Με την ιδιότητα του εμπειρογνώμονα σε θέματα διαβούλευσης και σχεδιασμού ΟΤΑ».

Ο ίδιος, ο κ Μιχιώτης, αυτοχαρακτηρίζεται εμπειρογνώμονας, δεν αφήνει δηλαδή κάποιον άλλο να αποφανθεί περί αυτού, ούτε παραθέτει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για του λόγου το αληθές.

Η «αναφορά» κλείνει, με την …επισήμανση «παραμένω στη διάθεση οποιουδήποτε συμβούλου για οτιδήποτε σχετικό», ημερομηνία,  υπογραφή και δίπλα τα διδακτορικά μαζί με τα μάστερ του κ Μιχιώτη:  PhD, MSc.

«Επιβεβαιώνεται περίτρανα αυτό, που υποψιαζόμαστε και γνωρίζαμε βεβαίως: ότι ο κ Μιχιώτης είναι και επισήμως σύμβουλός σας» τόνισε σε μια αποστροφή του προς τον κ Καλαφατέλη ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης.

Προηγουμένως είχε ανταλλάξει διαξιφισμούς με τον κ Μιχιώτη, που, ως γνωστόν, όποτε παραβρίσκεται στα Δημοτικά Συμβούλια πάντα βρίσκει τον τρόπο να δημιουργήσει  ένταση.

Όταν από το ακροατήριο επιχείρησε να απευθυνθεί στο Δήμαρχο και να τον διακόψει, εκείνος δεν του χαρίστηκε:

«Κάνε μας την χάρη… Ποιος είσαι; Ο τιμητής των πάντων; Σε έχουμε αναγάγει σε τιμητή εδώ μέσα… Ποιόν; Εσένα;»

Θυμίζουμε απλά για την ιστορία και για όσους έχουν ασθενή μνήμη, πως ο κ Μιχιώτης είχε πρωτοστατήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας 2010-2014 στην πολεμική κατά του τότε Δημάρχου κ Καλαφατέλη. Να, όμως, που ήρθε η ώρα να προσχωρήσει στην «Ενωτική Πρωτοβουλία». Οι άλλοτε εχθροί έγιναν σύμμαχοι, συνεργάτες και ο ένας συμβουλεύει τον άλλον. Ποτέ δεν είναι αργά…

EPSON scanner image

 

EPSON scanner image

Categories: ΝΕΑ