ΝΕΑ

Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-13/5 ΣΕ ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΕ

Εσωκομματικές εκλογές θα διενεργηθούν την προσεχή Κυριακή-13 Μαϊου για ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και τη Νομαρχιακή  Βόρειας Αττικής. Τα ταμειακώς εντάξει μέλη μπορούν να προσέλθουν από το πρωί στις 8 μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Ανοίξεως, επί της Κανάρη 3, έναντι Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής οργάνωσης Βόρειας Αττικής είναι η κ Ευφροσύνη Σακελαρίου, σύζυγος του πρώην Δημάρχου Αγίου Στεφάνου. Υποψηφιότητες για το ΔΣ της ΝΟΔΕ έχουν καταθέσει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Ηλίας Λάσκαρης και οι κ Κωνσταντίνος Παπαχρήστου, Γιάννης Χουζούρης.

Στην τοπική οργάνωση Διονύσου θα γίνει μάχη, καθώς την προεδρία θα διεκδικήσουν  ο Βαγγέλης Κριεμάδης, πρόεδρος του ΑΟ Σταμάτας και ο Χρήστος Ποτίδης, πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς.  Θέση στο ΔΣ επιζητούν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης και η Ευαγγελία Θεοδώρου από τη Ροδόπολη.

Ο Τάσος Αγγέλικας, πρώην πρόεδρος της τοπικής Ν.Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΑΟ Ανοιξης έβαλε υποψηφιότητα για σύνεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης Βόρειας Αττικής, όπως επίσης ο Τάσος Καρασαρλής, δημοτικός σύμβουλος Διονύσου με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον Πέτρο Ρουγγέρη από τη Νέα Μάκρη. Αναλυτικά  τα ψηφοδέλτια:

 

b

 

c

 

d

Categories: ΝΕΑ