ΝΕΑ

…ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

Με τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Αναστασίας Στασινοπούλου ασχολήθηκε η «Ενωτική Πρωτοβουλία» χθες, στην προσπάθειά της να δείξει στο πελατειακό της κοινό ότι τα στελέχη της διοίκησης δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους, όπως πρέπει. Σήμερα απάντησαν οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», καλύπτοντας πλήρως την κ Στασινοπούλου, της οποίας πλέκουν το εγκώμιο και εκθειάζουν τα προσόντα της. Οι δύο ανακοινώσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ»

 Πόσο πιο χαμηλά;

 Το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μία δημοτική παράταξη δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς αν δεν παρακολουθήσει πρώτα τα Δελτία Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στο τελευταίο της,  επιχειρεί  να υποτιμήσει και να μειώσει την αντιδήμαρχο παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικών δομών, αρχιτέκτονα κα Αν. Στασινοπούλου,  που αν και τυγχάνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και παρακολουθεί ανελλιπώς 5ωρες και 6ωρες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, συχνά μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ποιο όμως  ήταν το «αμάρτημα»,  της αντιδημάρχου, ώστε να επιχειρήσουν  να τη λοιδορήσουν στους δημότες που την τίμησαν με την ψήφο τους;

Το ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 6ωρης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για δύο – τρία  λεπτά σκιτσάρισε (!).

Αλήθεια πόσα σχόλια και Δελτία Τύπου έχει κάνει η Ενωτική Πρωτοβουλία, για τα μέλη της παράταξής της που με ευθύνη τους χάθηκαν, για να μην πούμε κλάπηκαν, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα σχολεία του δήμου μας,  σύμφωνα  με πορίσματα ορκωτών ελεγκτών εκατοντάδων σελίδων; Δυστυχώς κανένα και ο λόγος είναι προφανής.

Έτσι τιμά τις  ψήφους των δημοτών η Ενωτική Πρωτοβουλία. Με σιγήν ιχθύος.

Θα κλείνουμε με τη φράση «πιο χαμηλά πεθαίνεις», αλλά με συμβούλους διαβούλευσης με PhD σαν και αυτούς που χρησιμοποιεί η Ενωτική Πρωτοβουλία, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πολλά ακόμη να δούμε!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

«Συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο κυρία Στασινοπούλου για την καλλιτεχνική ανησυχία που εκφράζει δημόσια. Μόνο που όταν αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου είναι προκλητικό και υποτιμητικό τουλάχιστον για όσους την τίμησαν με την ψήφο τους αλλά φανερώνει και το πως αντιλαμβάνονται οι κύριοι και κύριες της διοίκησης το θεσμικό τους ρόλο…
 Άλλη μια επιλογή από τον πλούσιο πάγκο (!) του κυρίου Ζαμάνη που αποδεικνύεται σχεδόν λίρα 100.Εύγε κύριε Δήμαρχε να τους χαίρεστε!»

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Διονύσου

(Σημειώνουμε, προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, ότι τις πιο κάτω φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η «Ενωτική Πρωτοβουλία», ανέβασε η κα Στασινοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Υπογραμμίζουμε επίσης, για άλλη μία φορά, ότι οι θέσεις του EDIONYSOS.GR εκφράζονται μόνο από τα άρθρα στα οποία διατυπώνονται οι θέσεις του site και δεν υιοθετούμε οιαδήποτε ανακοίνωση που συντάσσεται και υπογράφεται από τρίτα πρόσωπα, πολιτικούς οργανισμούς, φορείς ή ομάδες προσώπων).

 

unnamed (1)

 

unnamed (2)

 

Categories: ΝΕΑ