ΣΤΗΝ «ΚΟΝΩΝ-ΤΕΧΝΙΚΗ» Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Στην «Κόνων-Τεχνική» κατακυρώθηκε το έργο της αντικατάστασης των τεχνητών χορτοταπήτων τελευταίας γενεάς στα γήπεδα ποδοσφαίρου Αγίου Στεφάνου, Ανοιξης, Δροσιάς, Διονύσου. Η εταιρεία ανακηρύχτηκε ανάδοχος, αφού μειοδότησε στον διαγωνισμό, προσφέροντας έκπτωση της τάξης του 45% ( περίπου 540.000 ευρώ). Το κόστος της εργολαβίας δηλαδή θα φθάσει τα 660.000 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ισχύει για τις δημόσιες συμβάσεις, απαιτείται προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο, που ήδη έχει επιληφθεί και τον διενεργεί. Αμέσως μετά θα κληθεί ο ανάδοχος να υπογράψει τη σύμβαση και να καταθέσει τις εγγυητικές επιστολές. Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο αυτό, που είναι υποχρεωτικό βάσει της κειμένης νομοθεσίας, τότε θα ξεκινήσει η αντικατάσταση των πλαστικών χορτοταπήτων, οι οποίοι θα είναι ό, τι πιο σύγχρονο από πλευράς βιομηχανικής παραγωγής.

Υπολογίζεται πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν σε ένα μήνα από σήμερα, αρχής γενομένης από το γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, που είναι το παλιότερο στην περιοχή και αποτελεί έδρα της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής.