ΝΕΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

Την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας τίμησε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Σταμάτας, την Κυριακή-13 Μαΐου, για τα μέλη και τους φίλους του στην πλατεία Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε΄, στη Σταμάτα. Στο χαιρετισμό του ο κ. Ζαμάνης μιλώντας με θερμά λόγια για τη μητέρα τόνισε ότι : «Τιμούμε τη Μητέρα,  το αιώνιο σύμβολο της αγάπης, που προσφέρεται δίχως όρια, με ανιδιοτέλεια, αυτοθυσία, υπομονή, επιμονή. Και την τιμούμε όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα που υποστηρίζουν τόσο αυτή όσο και την οικογένεια.  Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μητέρες, υγεία, ευτυχία και να έχουν πάντα τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που τους αξίζει! Εύχομαι να έχουν δύναμη και κουράγιο, ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες και τα όνειρα, τόσο τα δικά τους όσο και των παιδιών τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Κι ένα παντοτινό προσωπικό ευχαριστώ στη μητέρα μου και στη μητέρα των παιδιών μου».

001

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του ΚΑΠΗ Σταμάτας καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και πρόσφεραν κεράσματα και λουλούδια σε όλες τις μητέρες, ενώ η κ  Χαρούλα Χρυσικάκη, σε σύντομο χαιρετισμό της  ευχήθηκε το  «Χρόνια Πολλά, Χαρούμενα και Ευτυχισμένα» και αναφέρθηκε στην τεράστια αξία της προσφοράς τους.

003

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,  επίσης, η Αντιδήμαρχος κ Αγγελική Πέππα, η δημοτική σύμβουλος κ Χρυσούλα Ντούντα και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας κ. Ευάγγελος Πέππας.

004

 

Categories: ΝΕΑ