ΝΕΑ

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΝ «ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ»

Τη θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου που ανέβασε η δημοτική θεατρική ομάδα «Σκηνή Άνοιξη» παρακολούθησε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης την Κυριακή-13 Μαΐου, στο θέατρο του Λυκείου Άνοιξης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη θεατρική παράσταση, ο Δήμαρχος Διονύσου δήλωσε: «Η θεατρική ομάδα «Σκηνή Άνοιξη» μας  προσφέρει  εδώ και πολλά χρόνια,  υψηλού επιπέδου παραστάσεις, αποτελώντας σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Η φετινή της παράσταση  έδωσε την ευκαιρία στους δημότες μας να γνωρίσουν ένα κλασσικό έργο προσφέροντάς τους ταυτόχρονα άφθονο γέλιο. Ο Δήμος μας στηρίζει σταθερά τέτοιου είδους προσπάθειες που προωθούν τον πολιτισμό και προσφέρουν, δωρεάν, ποιοτική ψυχαγωγία. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους συντελεστές!»

01 (4)

Μετά το τέλος της παράστασης παραδόθηκε από την υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας κ Κατερίνα Μερόντη στην κ Άννα Φόνσου,  πρόεδρο του κοινωφελούς ιδρύματος «Το σπίτι του Ηθοποιού», χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους θεατές κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, για τις ανάγκες του ιδρύματος.

02 (3)

Το έργο «ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, της  θεατρικής ομάδας «Σκηνή Άνοιξη», ανέβηκε σε σκηνοθεσία – διασκευή του Νίκου Ψαρρά και σε σκηνικά – κοστούμια της Νάνση Κοζακλή. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 13 παραστάσεις, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 2000 θεατές.

000 (1)

04

05

 

 

 

Categories: ΝΕΑ