ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΝ 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Εκατοντάδες πολίτες έτρεξαν και περπάτησαν για καλό σκοπό στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου στον Δήμο Διονύσου, παρουσία του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη, που απένειμε τα μετάλλια, ενισχύοντας το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Δρομείς και βαδιστές διένυσαν μία υπέροχη διαδρομή 5 χιλιομέτρων, μέσα σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο περιβάλλον, στις δημοτικές ενότητες Σταμάτας και Ροδόπολης.
Μία ημέρα χαράς, μία ημέρα γιορτής, μία ημέρα άθλησης και βέβαια, πάνω απ’ όλα, μία ημέρα αλληλεγγύης.

007

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης  στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη του αγώνα δρόμου αναφέρθηκε στη σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε τέτοιες  εκδηλώσεις που δίνουν σε όλους την ευκαιρία να αθληθούν, αλλά και να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και ζουν δίπλα μας. Ο κ Ζαμάνης συνεχάρη τους πολίτες για τη μεγάλη συμμετοχή, ευχαρίστησε όσους  βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο και τόνισε ότι ο Δήμος Διονύσου μέσα από τις ιδιαίτερα αξιόλογες, κοινωνικές δομές του στηρίζει σταθερά και αποτελεσματικά τις ευπαθείς ομάδες πολιτών.

014

Στον αγώνα συμμετείχαν, ομαδικά με μέλη τους, ο Σύλλογος Πνευμονικής Υπέρτασηςο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγ. Στεφάνου «ΤΟ ΟΙΟΝ», το Αθλητικό Σωματείο ΓΑΣ Καματερού, ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Διονύσου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σταμάτας και το σχολείο Γυμνάσιο Διονύσου.

030

Τα μετάλλια στους νικητές απένειμε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης. Στους άνδρες: 1oς Θεόδωρος Πέππας, 2ος Γιώργος Λεφαντζής και 3ος Αργύρης Μπακλέζος. Στις γυναίκες: 1η Εύα Χριστούλα, 2η Δέσποινα Τσουκνάκη και 3η Σαμπρίνα Τβης,  ενώ βραβεύτηκαν και μαθητές δημοτικού που διακρίθηκαν.

016

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετείχαν, επίσης: στο τρέξιμο,  ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης κ. Μανώλης Κόκκαλης και ο γ.γ. του Δήμου Διονύσου κ. Γιώργος Πετρουλάκης και στο δυναμικό βάδην, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ Αγγελική Πέππα και η δημοτική σύμβουλος κ Κατερίνα Αυγέρη, ενώ παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Τσούκας και Χρυσούλα Ντούντα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας κ. Ευάγγελος Πέππας και οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Λάϊα Μαραθιά, Σταύρος Ουσταμπασίδης και Παναγιώτης Σεϊντής.

023

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί θερμά τον ΣΚΑΪ και το « Όλοι μαζί μπορούμε» για την πρωτοβουλία, καθώς και όσους συνέβαλαν στην υποδειγματική οργανωτική επιτυχία της εκδήλωσης: Τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία,  το ΕΚΑΒ, τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και όλους τους πολίτες και τους συλλόγους  που  συμμετείχαν, σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς, και στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.

33186065_2098787786801321_3626235626677862400_o

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετείχε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση ( Π.Υ) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της νόσου ( 5 Μαίου).  Εθελοντές και φίλοι φόρεσαν την μπλούζα με το σύνθημα «πάρε ανάσα», για να ενδυναμώσουν, μαζί με το κοινωνικό έργο του «όλοι μαζί μπορούμε»,  την φωνή του ασθενή που πάσχει από την αόρατη νόσο της Π.Υ. Ηταν μια σύμπραξη από καρδιάς, μια σύμπραξη κοινωνικού έργου και ευαισθησίας για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση ευχαριστεί θερμά το «όλοι μαζί μπορούμε» για αυτή την κοινή δράση ουσίας. Ευχαριστεί όλους όσοι ήρθαν κοντά μας, στον Δήμο μας, στον Δήμο Διονύσου για να φορέσουν την μπλούζα μας και να ενδυναμώσουν μαζί μας αυτό το σπουδαίο κοινωνικό έργο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 215 5305523.

32933210_2098785850134848_7771367452344057856_o

032

033

 

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ