ΝΕΑ

Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΤΟΞΟΤΗ» ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα προβλήματα χρηματοδότησης, αλλά και τα capital controls επικαλείται η τεχνική εταιρεία «Τοξότης», συμφερόντων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, στην αίτηση της προς το Δήμο Διονύσου για υποκατάστασή της στο έργο «Δίκτυα  αποχέτευσης ακαθάρτων σε οικισμούς Κρυονέρι, Σταμάτα, Ροδόπολη, Διόνυσος, Αγιος Στέφανος» από την ανώνυμη εταιρεία «Ακτωρ ΑΤΕ». Όπως σημειώνεται μάλιστα η «Ακτωρ ΑΤΕ», η πασίγνωστη τεχνική εταιρεία του μεγαλοεργολάβου Γιώργου Μπόμπολα, «είναι 7ης τάξης και έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την επιτυχή υλοποίηση του ανεκτέλεστου της (ανωτέρω) συμβάσεως (από 28-8-2014, με αρ. πρωτ. 27403/ 28-8-2014)».

Σε άλλο σημείο του εγγράφου αναφέρεται ότι η Ακτωρ ΑΤΕ «θα αναλάβει να εκτελέσει τις υπολειπόμενες εργασίες του ως άνω έργου, με απαλλαγή της αρχικής αναδόχου (Τοξότης ΑΕ) από την ευθύνη όσον αφορά τις εργασίες του ανεκτέλεστου αντικειμένου, τις οποίες θα εκτελέσει η υποκατάστατος Ακτωρ ΑΤΕ».

Στο τομέα της ευθύνης, από νομικής και οικονομικής άποψης, ο Τοξότης αποδέχεται πως «θα παραμείνει αποκλειστικά υπεύθυνη για όλες τις εργασίες, που θα έχουν εκτελεσθεί μέχρι και την εγκριτική σας (εννοεί του Δήμου Διονύσου) απόφαση της υποκατάστασης».

EPSON scanner image

EPSON scanner image

Categories: ΝΕΑ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ