ΝΕΑ

ΑΡΣΗ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ «ΤΟΞΟΤΗ» ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε άρση της ενεχυρίασης της σύμβασης του «Τοξότη»  προχωρά η Τράπεζα Αττικής, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποκατάστασης της εταιρείας συμφερόντων Χρήστου Καλογρίτσα με τον «Ακτορα» του Γιώργου Μπόμπολα. Αυτό είναι το σημείο «κλειδί», η κίνηση με την οποία θα ξεμπλοκάρει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όσον αφορά την διαδοχή στην εργολαβία του μεγαλόπνοου για το Δήμο Διονύσου έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων.

Η Τράπεζα Αττικής, όπως εκτιμά έμπειρο στέλεχος της, θα έχει τελειώσει με το γραφειοκρατικό μέρος μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πράγμα το οποίο σημαίνει, πως ανάβει αυτομάτως το πράσινο φως για να προχωρήσει το έργο, με τον «Ακτορα» πλέον στο τιμόνι.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την θέση της διοίκησης του Δήμου Διονύσου, που δήλωσε αναρμοδιότητα στην επίμαχη επιστολή-πρόταση του «Ακτορα» (αιτία που οδήγησε στη ματαίωση του έκτακτου, κατεπείγοντος Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης Πέμπτης) και  απάντησε εν συνεχεία αρνητικά, υποδεικνύοντας ως καθ’ ύλην αρμόδια την Τράπεζα Αττικής.

Categories: ΝΕΑ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ