ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΓΕΡ.ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τις προσπάθειες των παικτών των ομάδων που έλαβαν μέρος στην τελική φάση του τουρνουά μπάσκετ παμπαίδων  και εφήβων, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγ. Στεφάνου «Το Οίον», στη μνήμη του πρώην προέδρου του Συλλόγου, Γεράσιμου Μουρσελά,  παρακολούθησε και χειροκρότησε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης. Στο  τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου το τριήμερο 25 έως 27 Μαΐου 2018,  σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία,   συμμετείχαν οι ομάδες μπάσκετ παμπαίδων: Α.Σ. Πανερυθραϊκός, Α.Γ.Σ. Αγ. Στεφάνου «To Οίον», Α.Σ. Ροδόπολης, Α.Ο. Άνοιξης και εφήβων: Α.Γ.Σ. Αγ. Στεφάνου «Tο Οίον», Α.Ο. Θρακομακεδόνες, Ε.Σ. Νέας Μάκρης,  Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου. Παρακολούθησαν δε, εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά στηρίζοντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.

002 (1)

Στο τουρνουά πρωταθλήτρια αναδείχθηκε, στους εφήβους η ομάδα μπάσκετ  του Α.Γ.Σ. «To Οίον» με 2η  την ομάδα της  Ακαδημίας  Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου και 3η την ομάδα του Α.Ο. Θρακομακεδόνων. Στους παμπαίδες αντίστοιχα, η ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Ροδόπολης με 2η  την ομάδα του Α.Ο. Άνοιξης και 3η την ομάδα του Α.Σ. Πανερυθραϊκού.

003

Την απονομή του κυπέλλων, τις βραβεύσεις των πρωταθλητών και των  προπονητών τους, αλλά και όλων των ομάδων πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος κ.  Διονύσης Ζαμάνης, η πρόεδρος του Α.Γ.Σ. «Το Οίον» κ Κατερίνα Μαϊχόσογλου, οι Αντιδήμαρχοι κ Καλλιόπη Ταουξή, Αγγελική Πέππα και ο γιος του αείμνηστου Γεράσιμου Μουρσελά, κ  Φιλήμων Μουρσελάς,  που ευχήθηκαν σε όλους περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες.

004 (2)

Η πρόεδρος του Α.Γ.Σ. «Το Οίον» κ Κ. Μαϊχόσογλου  στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή και μίλησε για το σημαντικό αθλητικό έργο του Γεράσιμου Μουρσελά.

005 (2)

Το τουρνουά μπάσκετ παρακολούθησαν, επίσης, οι δημοτικοί  σύμβουλοι κ Χρυσούλα Ντούντα, Παναγιώτης Τσούκας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

006 (2)

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ