ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου, με ώρα προσέλευσης 9:30 το πρωί, στο γήπεδο της, η Νίκη Δροσιάς διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου  που απευθύνεται σε μαθητές της Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ δημοτικού. Σύνθημα: «Πάρε ένα φίλο σου κι έλα να παίξουμε». Απευθύνεται δηλαδή σε όλα τα παιδιά και ιδίως αυτά, που δεν είναι ενταγμένα σε κάποιο αθλητικό σωματείο. Ηχηρά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που κόσμησαν με την παρουσία, την προσφορά και το ήθος τους τα γήπεδα θα απονείμουν πολλά δώρα και θα φωτογραφηθούν με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές. Αντώνης Νικοπολίδης, Τόνι Σαβέβσκι, Νίκος Κωστένογλου, Χριστόφορος Κόλα ανταποκρίθηκαν στην ευγενική πρόσκληση του σωματείου και του τεχνικού διευθυντή, παλιού τους γνώριμου από τον επαγγελματισμό, Γιώργου Βαμβακά, ο οποίος κατά γενική ομολογία κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει ανεβάσει την ποιότητα των Ακαδημιών της Νίκης σε ξεχωριστό επίπεδο.

Το τουρνουά γίνεται για καλό σκοπό, καθώς θα μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου και ρούχα για την Κοινωνική Ιματιοθήκη.

Η Νίκη Δροσιάς προσφέρει ένα άκρως αθλητικό Σαββατοκύριακο στα παιδιά, αλλά και στους γονείς την ευκαιρία να διασκεδάσουν.

Πληροφορίες κ Αποστολίδης Μιχάλης Τηλ: 6936-216214.

nikidrosia-(1)

 

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ