ΝΕΑ

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ «ΑΚΤΟΡΑ» – ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το πράσινο φως άναψε η Τράπεζα Αττικής στην διαδικασία υποκατάστασης στο έργο της αποχέτευσης του «Τοξότη» από τον «Ακτορα». Με επιστολή της, που έφθασε στο Δήμο Διονύσου λίγη ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και διάβασε στο σώμα ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης, γνωστοποιεί ότι «συναινεί στην αναγκαία άρση των υφιστάμενων εκχωρήσεων-ενεχυριάσεων απαιτήσεων της αρχικής αναδόχου……, με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου και την επιστροφή σχετικών εγγυητικών επιστολών».

Με άλλα λόγια έκανε αποδεκτό το αίτημα του «Ακτορα». Μετά την εξέλιξη αυτή δεν απομένει παρά μόνο η έγκριση του Δήμου Διονύσου σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από κοινό πλέον αίτημα, που θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες, των δύο εταιρειών.

Ο κ Ζαμάνης, προ ημερήσιας διάταξης ενημέρωσε το σώμα για όλες τις εξελίξεις επί του σημαντικού αυτού ζητήματος, διαβάζοντας όλη τη σχετική αλληλογραφία, επισημαίνοντας παράλληλα τον τρόπο χειρισμού της δύσκολης αυτής υπόθεσης από πλευράς Δήμου. Κατέθεσε δε στα πρακτικά όλα τα έγγραφα, που πλέον είναι προσβάσιμα και θα δοθούν σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

EPSON scanner image

Categories: ΝΕΑ