ΝΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: «ΚΑΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ»

Με ανακοίνωσή του αργά το απόγευμα ο Δήμος Διονύσου υπογραμμίζει την καλή εικόνα της πόλης, συγκριτικά με άλλους Δήμους, τους οποίους έχουν …ζώσει τα σκουπίδια λόγω του αντικειμενικού προβλήματος του κλεισίματος του ΧΥΤΑ Φυλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκομιδή των απορριμάτων ποτέ δεν σταμάτησε όλες αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας, καθώς τα οχήματα απόθεταν το φορτίο τους καθημερινά στον χώρο της εταιρείας ανακύκλωσης. Το γεγονός αυτό είχε ως φυσικό  επακόλουθο να παρατηρηθεί μια μικρή καθυστέρηση μόνο όσον αφορά στην περισυλλογή των υπό ανακύκλωση υλικών από τους ειδικούς κάδους. Ομως και αυτό το πρόβλημα από σήμερα αποκαταστάθηκε. Η επίσημη ενημέρωση προς τους πολίτες, όπως ανέβηκε στο λογαριασμό του Δήμου Διονύσου στο facebook, έχει ως εξής:

«Ο ΧΥΤΑ της Φυλής παραμένει κλειστός για ένατη ημέρα, με αποτέλεσμα οι δήμοι της Αττικής να εξακολουθούν να μην έχουν τη δυνατότητα της απόθεσης των απορριμμάτων, που συλλέγουν από τους δρόμους των πόλεων. Στον δήμο μας, όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την εικόνα της πόλης μας ακόμα καλή, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι δήμοι, χάρη στην υπερπροσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας και, πάνω από όλα, χάρη στη δική σας συμβολή, αφού έχετε τηρήσει τις οδηγίες για διαχείριση με σύνεση και εγκράτεια των απορριμμάτων που τοποθετούμε στους κάδους.
Το πρόβλημα, δυστυχώς, με τον ΧΥΤΑ εξακολουθεί να υφίσταται. Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, ελπίζουμε για λίγες ημέρες ακόμα, τη συλλογική προσπάθεια, εναποθέτοντας σε κάδους μόνο όσα είναι απολύτως απαραίτητο να πεταχθούν. Για να παραμείνει ο δήμος Διονύσου, με τη βοήθεια όλων μας, όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρός αυτές τις ημέρες του γενικευμένου προβλήματος.
Σας ευχαριστούμε».

 

Categories: ΝΕΑ