ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΔΟΞΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΣΗΜΕΡΑ ΓΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ρήξη στις σχέσεις Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου-Δόξας Ανοιξης μετά από αθλητική συνεργασία ενός χρόνου επήλθε πριν από λίγες ημέρες. Οι διαφωνίες, όπως έγινε γνωστό, ήταν πολλές και οδήγησαν στο διαζύγιο μιας συμφωνίας, που πέρσι τέτοιο καιρό είχε διαφημιστεί και προβληθεί πάρα πολύ. Ετσι οι αποψινές αρχαιρεσίες στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου θα διεξαχθούν σε βαρύ κλίμα και μοιραία παίρνουν χαρακτήρα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Ο Ολυμπιακός είναι το πιο ιστορικό σωματείο της περιοχής μας, καθώς  γεννήθηκε το 1950. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ (Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής), της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος. Το 2014 κατέκτησε τον τίτλο (σχετική η φωτογραφία, που δημοσιεύουμε).

Τα σύννεφα στον …συνεταιρισμό με τη Δόξα Ανοιξης προέκυψαν όταν παλιοί ντόπιοι παράγοντες διαπίστωσαν, όπως διατείνονται, ότι δεν υπήρχε το παραμικρό όφελος για την αγαπημένη τους ομάδα. Τουναντίον, ήταν λεόντειος για τη Δόξα Ανοιξης, που είχε την αποκλειστική εκμετάλλευση των Ακαδημιών.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η σκαιή συμπεριφορά νεόκοπων παραγόντων και νεόπλουτων «γκόλντεν μπόϊ» εναντίον του προέδρου κ Νίκου Αξιώτη, ενός ανθρώπου αγνού, ιδεαλιστή, με τεράστια προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το άδοξο τέλος της πολυδιαφημισμένης συμμαχίας η Δόξα Ανοιξης προσανατολίζεται να κατεβάσει για πρώτη φορά φέτος ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

 

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ