ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επέστρεψε στις ρίζες του και στο λαό του, καθώς η Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας εξελίχτηκε σε θρίαμβο των παλαιών κατοίκων-μελών, που κυριάρχησαν κατά κράτος. Στον αντίποδα οι νεοφερμένοι της Δόξας Ανοιξης αποχώρησαν στα μισά της όλης διαδικασίας, αφού το κλίμα δεν τους σήκωνε.

Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ Νίκος Αξιώτης, Α’ αντιπρόεδρος ο κ Δημήτρης Μακρής, Β’ αντιπρόεδρος ο κ Γρηγόρης Ισσαρης, ταμίας και γενικός γραμματέας ο κ Πολυχρόνης Μαϊχόσογλου, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο πρώην πρόεδρος επί σειρά ετών κ Κοσμάς Λεπατατζής.

olympiakos_vivasports_axciotis-660x330

Ο κ Νίκος Αξιώτης (σε πρώτο πλάνο) επανεξελέγη πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Η Γενική Συνέλευση έγινε μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα όταν η υπεύθυνη επί των οικονομικών της απερχόμενης διοίκησης διάβασε τον οικονομικό απολογισμό των Ακαδημιών, τον οποίο εμφάνισε απόλυτα ισοσκελισμένο: 80.000 ευρώ έσοδα, 80.000 έξοδα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και δριμεία κριτική, με αποτέλεσμα τα μέλη της Δόξας Ανοιξης, που είχαν εισέλθει πέρσι το καλοκαίρι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου να εγκαταλείψουν την αίθουσα και να μην ψηφίσουν καν.

Από το σημείο αυτό και εντεύθεν η διαδικασία των αρχαιρεσιών διεξήχθη ομαλά και με ηρεμία, όπως και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, αμέσως το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, με τον βασικό κορμό να έχει τη σύνθεση, που ήδη προαναφέραμε.

 

 

 

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ