ΝΕΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ 1ΜΜ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής συγκαλεί αύριο στη 1 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης με θέμα ένα και μοναδικό, που έρχεται από τη Διεύθυνση Οικονομικών-Τμήμα Προμηθειών: «Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη µειοδότη για την παροχή υπηρεσιών ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης εκδηλώσεων ∆ήµου ∆ιονύσου».
Οπως εξηγείται στην πρόσκληση, «η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω εξάντλησης του συµβατικού αντικειµένου της προηγούµενης σύµβασης και ανάγκης άµεσης υπογραφής νέας εν όψη των προγραµµατισµένων εκδηλώσεων του ∆ήµου.

Είναι η 21η συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής μέσα στο 2018 και θα πραγµατοποιηθεί, ως συνήθως, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, επί της οδού Λ. Μαραθώνας 29 & Αθ. ∆ιάκου 1.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, θυμίζουμε, είναι οι κ Τσούκας Παναγιώτης, Χρονόπουλος Πέτρος, Αγαθοκλέους-Ακριτίδη Αγγέλα, Στάικος Θεόδωρος, Κωστάκης ∆ηµήτριος,  Καλαφατέλης Ιωάννης, Κοντάκης Κυριάκος, Κριεµάδης Στέφανος.

Categories: ΝΕΑ