ΝΕΑ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ «ΖΗΝΩΝ»

Με δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «Ζήνων», γίνεται εκτεταμένη αναφορά στην γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ τάξης, η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά:

«Συνεχίζοντας την παράδοση….. να αφιερώνουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μια «ξεχωριστή» βραδιά στους απόφοιτους του σχολείου μας, έτσι και φέτος πραγματοποιήσαμε την Δευτέρα-25 Ιουνίου 2018 την εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης , στη γεμάτη από μαθητές και γονείς αίθουσα του αμφιθεάτρου του Σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν                   χαιρετισμούς ο Δημοτικός   Σύμβουλος Δήμου Διονύσου κ. Τσούκας           Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής   Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Καυγαλάκης Μιχαήλ, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας    Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου κ. Δελαγραμμάτικας Αχιλλέας, ο κ.              Μαχαίρας Δημήτριος Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνικός παραγωγός       του Sport24, ο κ. Σταυριανάκης Κωνσταντίνος Προϊστάμενος Υπηρεσίας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Β., ο κ. Κούνης Απόλλωνας Υπεύθυνος          Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, ο κ. Μεϊμαρίδης Πέτρος     πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων.

2 (2)

Παρόντες ήταν Καθηγητές και Μαθητές του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί Συνεργάτες του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Δράσεις, τα Προγράμματα, οι Συμμετοχές και οι Διακρίσεις των μαθητών κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018, καθώς και μερικές ιδιαίτερες στιγμές των αποφοίτων.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν σε μορφή video :

-Ανασκόπηση όλης της σχολικής χρονιάς

-Εκπαιδευτικές επισκέψεις

-Τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα

-Τα Πολιτιστικά Προγράμματα

-Οι Συμμετοχές σε Ημερίδες

-Οι συμμετοχές σε προγράμματα του Δήμου Διονύσου

-Οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς

-Η Κοινωνική προσφορά των μαθητών μέσω του Σχολείου

-Διακρίσεις μαθητών στον Αθλητισμό

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν στους μαθητές οι τίτλοι σπουδών:

– το Απολυτήριο Λυκείου και

– το Πτυχίο της Ειδικότητας που ακολούθησαν οι μαθητές, το οποίο αποτελεί και το πρώτο σημαντικό εφόδιο για την Επαγγελματική τους πορεία – εξέλιξη και αποκατάσταση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν τραγούδια από τις μαθήτριες Λεοντιάδου Ελένη, Σιχαρουλίτζε Κωνσταντίνα, Παράσχου Χριστιάνα, Λουϊζινίδου Αγγελική, συνοδευόμενες από την κ/α Χατζηανδρέου Ελένη στο αρμόνιο, τον Καλέμο Γεώργιο στην κιθάρα και τον Μπαρδούση Χαράλαμπο στην δεύτερη κιθάρα. Ακολούθησε κέρασμα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, αρκετών Γονέων των μαθητών και του κ. Καραγιάννη Γιώργου από το Small market Ροδόπολης .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσοι  βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης .

Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους, του μοναδικού για τον Δήμο μας Επαγγελματικού Λυκείου, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ με υγεία και καλά αποτελέσματα σε όσους ήταν υποψήφιοι για την τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων».

Categories: ΝΕΑ