ΝΕΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλεί για απόψε στις 19.00 η πρόεδρος κ Βάνα Ζώτου, με δύο θέματα που αφορούν δαπάνες για συντηρήσεις δύο σχολείων, του 1ου Δημοτικού Κρυονερίου και του Λυκείου Διονύσου. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα στις 5 μ.μ. στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου θα συνεχιστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε διακοπεί την προηγούμενη Τρίτη λόγω του προχωρημένου της ώρας. Από τα 43 θέματα της ημερήσιας διάταξης είχαν συζητηθεί τα 17. Απομένουν 26 θέματα, από τα οποία ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων η κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-22 (Νο 18), οι διαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων (Νο 23), η διαγραφή οφειλών του 2012 λόγω παραγραφής (Νο 43) και, τέλος, πάρα πολλά πρωτόκολλα παραλαβής υπηρεσιών, 19 σύνολον (από το Νο 24 έως Νο 42).

Επιστρέφοντας στην σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση, με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ., η ημερήσια διάταξή της απαρτίζεται από τα παρακάτω δύο θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ-
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ».
ΘΕΜΑ 2ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ-
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ».

Σύμφωνα με την πρόσκληση, “η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθόσον για την ένταξη των ανωτέρω έργων στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 απαιτείται άμεσα η λήψη σχετικής απόφασης, λόγω καταληκτικής ημερομηνίας την Τρίτη 3-7-2018”.

Categories: ΝΕΑ