ΝΕΑ

1000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ SUMMER CAMP 2018

Με αφορμή το φινάλε της πρώτης περιόδου του “Summer Camp”, του επιτυχημένου προγράμματος, που έχουν αγκαλιάσει παιδιά και γονείς, ο Δήμος Διονύσου εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο παρέχει πλούσιο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό από τις γιορτές λήξης, που έγιναν την περασμένη Παρασκευή. Αναλυτικά:

Με τη συμμετοχή περίπου 1000 παιδιών ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος στο «Summer Camp Διονύσου  2018»

Με τις γιορτές λήξης, που πραγματοποιήθηκαν στα τέσσερα σχολεία και τα δύο αθλητικά κέντρα του Προγράμματος, ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του «Summer camp Διονύσου 2018», που διήρκεσε από τη Δευτέρα-18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή-29 Ιουνίου 2018.

3

Περίπου 1000 παιδιά του Δήμου μας συμμετείχαν στην πρώτη περίοδο και είχαν την ευκαιρία να περάσουν, δωρεάν για τις οικογένειές τους, ένα χαρούμενο και δημιουργικό δεκαήμερο με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις και επιμορφώσεις.

4

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης παρευρέθηκε στην γιορτή λήξης  που διοργανώθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη επιτυχία και αποδοχή του προγράμματος από τα παιδιά και τους γονείς.

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα δημιουργικής & αθλητικής καλοκαιρινής απασχόλησης που υλοποιούμε για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ο στόχος μας και αυτή τη χρονιά παραμένει σταθερός: το «Summer Camp Διονύσου» να προσφέρει στα παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υψηλού επιπέδου δραστηριότητες, πλούσιες σε άθληση, γνώση και ψυχαγωγία, και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί τους γονείς που εργάζονται. Η οικογένεια παραμένει συνεχώς στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας» σημείωσε ο Δήμαρχος Διονύσου.

5

Τη Δευτέρα-2 Ιουλίου ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος του «Summer Camp Διονύσου 2018»  που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή-13 Ιουλίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η τρίτη περίοδος, από  τη Δευτέρα-16 Ιουλίου έως και την Παρασκευή-27 Ιουλίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα”.

 

 

Categories: ΝΕΑ