ΝΕΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία της όμορφης εκδήλωσης των ΚΑΠΗ Διονύσου, με την οποία ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν, εξέφρασε ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης, ο οποίος έδωσε το παρών την Παρασκευή το βράδυ και το ευχαριστήθηκε δεόντως. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, όλοι πέρασαν καλά και ανανέωσαν το ραντεβού τους  για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αναλυτικά:

«Στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του ΚΑΠΗ ΔΕ Διονύσου, με αφορμή την ολοκλήρωση  της περιόδου 2017 -18,  παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή-6 Ιουλίου 2018, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού καταστήματος  Διονύσου, από τη Συντονιστική Επιτροπή, με τη στήριξη του ΝΠΔΔ Δήμου Διονύσου «Η Εστία» και της Δημοτικής Κοινότητας  Διονύσου.

004kapi_

Η πολύ πετυχημένη εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και σπιτικά εδέσματα, ενώ τα χαμόγελα και η καλή διάθεση υπήρχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η οποία ολοκληρώθηκε με χορό μέχρι αργά το βράδυ από όλους.

006kapi_

Ο Δήμαρχος Διονύσου δήλωσε σχετικά:  «Είναι διαρκές μέλημά μας η φροντίδα για τους ανθρώπους  που δούλεψαν, μόχθησαν και μας  πρόσφεραν τόσα πολλά. Η καλύτερη ανταμοιβή για μας είναι το χαμόγελο και η ικανοποίησή τους. Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πολύ όμορφη γιορτή».

007kapi_

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της «Εστίας» κ. Θεόδωρος Στάικος, ο πρόεδρος της ΔΚ Διονύσου κ. Αναστάσιος Μπάσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Φωτάκης, ο υπεύθυνος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Πέτρος Ζωίδης και δεκάδες μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ της ΔΕ Διονύσου».

008kapi_

 

 

Categories: ΝΕΑ