ΝΕΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-18 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία της Αλκηστης Πρωτοψάλτη έχει αρχίσει και ο Δήμος Διονύσου φρόντισε να μας το υπενθυμίσει με δελτίο Τύπου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη-18 Ιουλίου στο παλιό σταθμό του τρένου στο ιστορικό δάσος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 διοργανώνει συναυλία με τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που θα μας υποδεχθεί “Κάτω από τ΄ αστέρια”, την Τετάρτη-18 Ιουλίου & ώρα 9:30 μ.μ. στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό στη Δ.Ε. Διονύσου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει τα καλύτερα τραγούδια της, τραγούδια που αγαπάει ή ίδια, αλλά και το κοινό της, τραγούδια μελωδικά, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας, αλλά και τραγούδια με ροκ πινελιές, γιατί φέτος θα μας ταξιδέψει “Σε όλα τα νησιά” μέχρι τη μακρινή “Χαβάη”! 

Τη διαχρονική ερμηνεύτρια που κρατά τα σκήπτρα στο ελληνικό τραγούδι για πολλά χρόνια, με την ξεχωριστή εκφραστικότητά της και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, θα τη συνοδεύσουν εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της θα κάνει και ένα μικρό αφιέρωμα στον εκπληκτικό Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!

Η είσοδος είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε όλους!”

 

Συναυλία Πρωτοψάλτη

Categories: ΝΕΑ