ΝΕΑ

ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

«Στολίδι» χαρακτηρίζει το κλειστό γήπεδο Διονύσου ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης μετά τις εργασίες αναβάθμισης που συντελέστηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί ο αθλητικός χώρος σε ένα γυμναστήριο σύγχρονο, ασφαλές και κυρίως πολλαπλών χρήσεων. Οπως μας πληροφορεί με χθεσινή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η εγκατάσταση μπορεί να φιλοξενήσει πλέον και αγώνες ενόργανης γυμναστικής. Ιδού τι έγραψε ο Δήμαρχος Διονύσου, προφανώς ικανοποιημένος από την  την τοποθέτηση του παρκέ και του υπόλοιπου εξοπλισμού:

«Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες επισκευής και ανακαίνισης στο κλειστό γήπεδο Διονύσου, το οποίο εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό αθλουμένων και αθλητών. Επιτέλους, θα αποκτήσει την εικόνα που του αξίζει και θα αποτελεί έναν ασφαλή αθλητικό χώρο για μικρούς και μεγάλους.
Στο γήπεδο τοποθετήθηκαν νέο δάπεδο, επιπλέον ηλεκτροφωτιστικά σώματα, νέες υδραυλικές μπασκέτες και έγιναν τεχνικές εργασίες για τη διεξαγωγή αγώνων ενόργανης γυμναστικής. Πλέον, θα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για τον τόπο μας».

 

Categories: ΝΕΑ