ΝΕΑ

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Φτιάχνονται οι δρόμοι σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες μας πληροφορεί ο Δήμος Διονύσου, με δελτίο Τύπου, που εξέδωσε και με το οποίο δίνονται στοιχεία για την πορεία των εργασιών. Το έργο είναι προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Αναλυτικά:

«Σε πλήρη εξέλιξη είναι η εργολαβία «αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων (λακκούβες) δήμου Διονύσου», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, που εκτελείται από τη Τεχνική Υπηρεσία με ίδιους πόρους του Δήμου και με την οποία θα πραγματοποιηθούν εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη γίνεται τοπική επιδιόρθωση των φθαρμένων ασφαλτικών ταπήτων των οδών, ώστε κατά το δυνατόν να αποκατασταθεί η ομαλότητά τους.

003 (1)

Ήδη πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε Άνοιξη και Κρυονέρι, είναι σε εξέλιξη οι εργασίες σε Ροδόπολη και Δροσιά, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου σε Άγιο Στέφανο, Διόνυσο και Σταμάτα.

005 (3)

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης σημειώνει σχετικά : «Με τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη θα βελτιωθεί ένα μέρος του οδικού δικτύου του Δήμου μας. Σύντομα θα ξεκινήσει, επίσης,  νέα  εργολαβία ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο  η κατάσταση των οδών. Είναι γεγονός ότι απομένει πολλή δουλειά να γίνει αφού το οδικό δίκτυο του Δήμου μας δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, λόγω του ότι δεν γίνονταν ασφαλτοστρώσεις και επισκευές σχεδόν επί δεκαετίες. Όμως μέρα τη μέρα διορθώνουμε την κατάσταση και σταδιακά ο Δήμος μας, με καθημερινή και συνεχή προσπάθεια,  θα αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο».

006 (3)

008

009

Categories: ΝΕΑ