ΑΘΛΗΤΙΚΑ

  Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ

Νέα πρόκληση στην πλούσια προπονητική και όχι μόνον καριέρα του Νίκου Κόκκινου αποτελεί η ένταξή του στο τιμ του ιστορικού Φωκικού, ομάδας της Αμφισσας, που παλιότερα έχει αγωνιστεί στη Football League και τώρα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Φωκίδας. Ο καταξιωμένος προπονητής, που έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου. Ο Φωκικός καλωσόρισε το Νίκο Κόκκινο με επίσημη ανακοίνωση και του ευχήθηκε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο του. Ιδού:

«Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την ενσωμάτωση του Νίκου Κόκκινου στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας από τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου και του Υπεύθυνου Οργάνωσης Τμημάτων Υποδομής.

Ο Νίκος Κόκκινος είναι κάτοχος πτυχίου ΟΥΕΦΑ Β’ προπονητικής ποδοσφαίρου, έχει δρομολογήσει τη διαδικασία για την απόκτηση του πτυχίου ΟΥΕΦΑ Α’, συμμετείχε σε διεθνή σεμινάρια (Αγγλία, Ιταλία) και διαθέτει μακρά εμπειρία στους πάγκους, καθώς εργάζεται ως προπονητής από το 1989.

Διετέλεσε μόνιμος σκάουτερ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ στον Παναθηναϊκό και σε άλλες ομάδες για μια δεκαπενταετία, εργάστηκε σε σειρά ομάδων σε Α’ & Β’ ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ως πρώτος προπονητής και συνέβαλε στη δημιουργία και την οργάνωση της Ακαδημίας Κηφισιάς και αργότερα της Ακαδημίας του Α.Ο. Κρυονερίου.

Στην προπονητική του διαδρομή ανέδειξε και προώθησε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Super League & Football League. Την τελευταία διετία διατέλεσε πρόεδρος της ” Π.Α.Ε. Γ.Σ.Καλλιθέα” στη Football League.

Καλωσορίζουμε το Νίκο στη μεγάλη οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ