ΝΕΑ

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

Δεν υπήρξε απαρτία και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε χθες. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου το παρών έδωσαν μόλις 18 σύμβουλοι, ενώ για να ξεκινήσουν οι εργασίες βάσει του κανονισμού έπρεπε να είναι 21. Η μείζων αντιπολίτευση («Ενωτική Πρωτοβουλία») και η «Νέα Πνοή» (η τρίτη σε ψήφους δημοτική παράταξη στις προηγούμενες εκλογές), είχαν προσέλθει και περίμεναν στο προαύλιο να επιτευχθεί η …πολυπόθητη απαρτία, ώστε να μπουν κατόπιν και να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα την αναβολή της συνεδρίασης.

Η ημερήσια διάταξη, υπενθυμίζεται, ήταν ογκώδης, καθώς περιλάμβανε 154 θέματα, εκ των οποίων τα 126 ήταν πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών. Γι’ αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι η ειδική διαπαραταξιακή επιτροπή έχει συνέλθει και έχει έτοιμη την εισήγησή της, ώστε η έγκριση των πρωτοκόλλων ή μη να γίνει με συνοπτικές διαδικασίες από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πότε θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κ Βάνα Ζώτου, η οποία θα αποστείλει εντός της εβδομάδας νέες προσκλήσεις στα μέλη.

Categories: ΝΕΑ