ΝΕΑ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Γενική είναι η ικανοποίηση από την εξαιρετική συναυλία της ξεχωριστής Αλκηστης Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησαν περίπου 5.000 άτομα κάθε ηλικίας και την απόλαυσαν δεόντως. Επί δυόμιση ώρες περίπου στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του τρένου στο δάσος του Διονύσου το βράδυ της Τετάρτης-18 Ιουλίου η σπουδαία ερμηνεύτρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, συμπαρασύροντας με τον μελωδικό της οίστρο το κοινό σε ένα απαράμιλλο μουσικό ταξίδι.

Οι μεγάλες της επιτυχίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό, ενώ αίσθηση προκάλεσε και το αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο κόσμος δεν την άφηνε να εγκαταλείψει τη σκηνή, εκεί γύρω στις 12 παρά 20′. Στο παρατεταμένο μπιζάρισμα η Αλκηστη ανταποκρίθηκε με το παραπάνω και επιστρέφοντας αντάμειψε τους πολυάριθμους θαυμαστές της με τρία ακόμη τραγούδια, πριν τους αποχαιρετίσει.

 

37355541_10211692825692008_7607570993246109696_n

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει ένα ευχαριστώ στον κόσμο, αλλά και να υποσχεθεί κι άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ανάλογου ή και καλύτερου επιπέδου το Σεπτέμβριο στα «Διονύσια». Ιδού τι έγραψε:

Διονύσης Ζαμάνης «Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι προσωπικά και εκ μέρους ολόκληρης της Δημοτικής Αρχής, που βρεθήκατε κοντά μας και απολαύσατε τη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Το επόμενο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου μας, τα ”Διονύσια 2018”, θα βάλουν ακόμα ψηλότερα τον πήχη στον πολιτισμό και τη ψυχαγωγία. Καλό Καλοκαίρι σε όλες και όλους».

 

Categories: ΝΕΑ