ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, Χ.ΡΩΜΑΣ, Κ.ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΣΤΑ «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης (στη φωτογραφία, άνω), γιος του μεγάλου ερμηνευτή, που συνεχίζει το δρόμο που χάραξε ο πατέρας του στο λαϊκό τραγούδι, ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας με την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν, η αγαπητή στα παιδιά Κάρμεν Ρουγγέρη  με το έργο “ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ”,  περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των «Διονυσίων 2018». Το κόστος των φετινών εκδηλώσεων έχει προϋπολογιστεί στο ποσόν των 30.380, ενώ η συνολική εισήγηση του προγράμματος θα συζητηθεί την προσεχή Τρίτη-24 Ιουλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον βεβαίως υπάρξει απαρτία και συνέλθει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί:

Δευτέρα 3/9: Παιδική θεατρική παράσταση “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” του Ιουλίου Βερν, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα. Το κόστος για την παράσταση ανέρχεται μέχρι του ποσού των 3720 ευρώ.

Τρίτη 4/9: Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κόστους μέχρι 13640 ευρώ.

Τετάρτη 5/9: Μουσική Ποιητική Βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Βωμού Διονύσου με τίτλο “Από τον Ερωτόκριτο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, στις διφωνίες του Μάνου, του Μίκη και άλλων συνθετών”, κόστους μέχρι 5580 ευρώ.

Παρασκευή 7/9: Συναυλία με τον Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση, το γιο του αξέχαστου καλλιτέχνη, κόστους μέχρι 3720 ευρώ.

Σάββατο 8/9: Παιδική Θεατρική Παράσταση “ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ” σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, κόστους επίσης μέχρι 3720 ευρώ.

Ολες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού του τρένου στο δάσος Διονύσου, εκτός από την Τετάρτη-5/9, οπότε η μουσική ποιητική βραδιά, όπως ήδη προαναφέρθηκε, θα διεξαχθεί στο Βωμό του Διονύσου, που θα ανοίξει τις πόρτες του για δεύτερη συνεχή χρονιά.