ΝΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Εκτακτα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης ενδεχόμενων πυρκαγιών ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δήλωσε συγκλονισμένος από την εθνική τραγωδία (50 έχουν φθάσει οι νεκροί), ενώ απεύθυνε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές της πολιτικής προστασίας και τους εργαζομένους του Δήμου για την φιλότιμη προσπάθειά τους. Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Διονύσου:

“Η σκέψη και η καρδιά όλων μας είναι κοντά στις οικογένειες των δήμων της Αττικής που δοκιμάζονται. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία. Χθες βράδυ, πραγματοποιήσαμε έκτακτη σύσκεψη για τη λήψη επιπρόσθετων προληπτικών μέτρων, για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δυνάμεων πολιτικής προστασίας του Δήμου.

Αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των μέτρων πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης ενδεχόμενων εστιών πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα: Πρόνοια για πλήρη διαθεσιμότητα των οχημάτων δασοπυρόσβεσης του δήμου και των εθελοντικών κλιμακίων, συνδρομή των περιπολιών της υπηρεσίας φύλαξης στον εντοπισμό ενδεχόμενης απόπειρας εμπρησμού, ανάθεση υπηρεσιών για ενίσχυση των μέτρων πυροπροστασίας, κ.α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, για την ανεκτίμητη και πολύτιμη προσφορά τους”.

 

 

 

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ