ΝΕΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε η διοίκηση του Δήμου, που πέραν των έκτακτων προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης οποιουδήποτε κινδύνου ενδεχόμενης πυρκαγιάς ήδη άρχισε να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τους πολίτες ότι το σημείο συλλογής βασικών αγαθών, τροφίμων, φαρμάκων, κλπ., είναι το Δημαρχείο Διονύσου. Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ο Δήμος Διονύσου βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων δήμων της Αττικής, από τις πυρκαγιές. Σε αυτό το πλαίσιο και κατόπιν επικοινωνίας του με τους Δήμους που επλήγησαν ανακοινώνει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και βασικών αγαθών στο Δημαρχείο Διονύσου, Λεωφ. Λ. Μαραθώνος 29 και Αθ. Διάκου 1 στον Άγιο Στέφανο, καθημερινά από τις 7:00 έως τις 17:00.

Συγκεκριμένα μέχρι τώρα η συλλογή αφορά: Φάρμακα (betadine, fucidin), νερά, ξηρά τροφή (παξιμάδια, κριτσίνια, φρυγανιές κ.λπ.), παιδικές πάνες και μωρομάντηλα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι Δήμοι της Αττικής, καλούμαστε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους συνανθρώπους μας».

ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει και η Δημοτική Ενότητα Ροδόπολης στο δημοτικό κατάστημα, που θα παραμείνει ανοιχτό το απόγευμα της Τετάρτης και της Πέμπτης, 25 και 26 Ιουλίου, αντιστοίχως. Παρόμοια πρωτοβουλία έχει αναλάβει και το Κλιμάκιο Εθελοντών Δασοπυρόσβεσης της Ροδόπολης. Ιδού οι σχετικές αναρτήσεις στο facebook:

«Η Δημοτική Κοινότητα Ροδόπολης, σε μια ελάχιστη προσπάθεια να βοηθήσει τους πληγέντες από τη φωτιά, συγκεντρώνει φάρμακα (betadin, Fucidin), νερά, τρόφιμα ( παξιμάδια, φρυγανιές, κριτσίνια) καθώς και πάνες, μωρομάντηλα.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν μέχρι την Παρασκευή 30/7 και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Ροδόπολης 25ης Μαρτίου 29, το οποίο θα είναι καθημερινά ανοιχτό μέχρι τις 15:30. Την Τετάρτη 25/7 και την Πέμπτη 26/7 το κοινοτικό κατάστημα θα είναι ανοιχτό και το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 20:00.

Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις τραγικές στιγμές.

Ευχαριστούμε».

Η ανακοίνωση των Εθελοντών:

«Fucidine, Betatine, ξηρά τροφή και νερό ζητάει ο Ερυθρός σταυρός για την Νέα Μάκρη!
Θα γίνει η περισυλλογή στο κλιμάκιο μας μέχρι τις 16.00 για όσους δημότες θέλουν να βοηθήσουν!
Ειρήνης 18, Ροδόπολη 
Τηλ. 2106211600».

 

Categories: ΝΕΑ