ΝΕΑ

84 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Ανατολική Αττική. Οι διασώστες εντόπισαν ακόμη μία απανθρακωμένη σορό στο χωράφι της φρίκης, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 25 άτομα, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους 84. Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί την ανείπωτη τραγωδία.

Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί κι άλλο, ενώ μείζον πρόβλημα συνιστά και το γεγονός ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν έχουν κατορθώσει ακόμη να ελέγξουν τα κλειστά σπίτια.

Θρίλερ με τους αγνοούμενους

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, «οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, τα οποία διεξάγουν έλεγχο σε υπαίθριους χώρους, αυτοκίνητα, αυλές οικιών, οικίες, οι οποίες έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά μερικώς ή ολικώς και όποιον άλλο χώρο μπορούν να ανευρεθούν τυχόν άτομα».

«Διευκρινίζεται ότι στις οικίες οι οποίες είναι κλειστές και δεν μπορούν να εισέλθουν, προς το παρόν, δεν έχει διενεργηθεί ακόμη έλεγχος» πρόσθεσε η κυρία Μαλλίρη.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Categories: ΝΕΑ