ΝΕΑ

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ο Μητροπολίτης Αχαρνών, Ιλίου και Πετρουπόλεως κ Αθηναγόρας, που χοροστάτησε στην πανηγυρική θεία λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονος, βράβευσε το Δήμαρχο Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη για τη συμπαράστασή του στις εργασίες καλλωπισμού της εξωτερικής όψης του ομώνυμου Ιερού Ναού στο Κρυονέρι. Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε χθες κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Το γεγονός ανήγγειλε ο ίδιος ο κ Ζαμάνης, δίχως να κρύβει την υπερηφάνεια του. Να, τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Διονύσης Ζαμάνης

«Είναι καθήκον μας να φροντίζουμε τους εκκλησιαστικούς χώρους του Δήμου και να αναπτύσσουμε συνεργασία με τους εφημέριους των ναών, με σκοπό τη διευκόλυνση του σημαντικού έργου που επιτελούν.
Οι εργασίες ελαιοχρωματισμού που πραγματοποιήθηκαν στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος στο Κρυονέρι, ομόρφυναν ιδιαίτερα την εξωτερική όψη του ναού.
Ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, είχα τη τιμή να παραλάβω τιμητική πλακέτα για την ολόπλευρη στήριξη στο έργο του π. Πέτρου Θεοδοσίου, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αχαρνών, Ιλίου και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα, χοροστατούντος του οποίου, τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα εκκλησιαστικά καθήκοντα του π. Πέτρου, ως εξομολόγος.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

37909100_10211742823781929_3291047393826439168_o

 

Categories: ΝΕΑ