ΝΕΑ

ΑΘΛΙΑ ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Οπως μετέδωσε ο Αnt1 πριν λίγο και έγραψε η ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα iefimerida.gr στις 21.37 σήμερα, ψευδή καταγγελία για φωτιά έκανε στην Πυροσβεστική άγνωστος, ο οποίος τηλεφώνησε και ανέφερε πως έχει ξεσπάσει φωτιά στον Διόνυσο. Αμεσα 3 οχήματα με 10 πυροσβέστες κατευθύνθηκαν στο σημείο, κοντά σε μάντρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή του Διονύσου. «Ψευδής αναγγελία» ανέφερε η επίσημη ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής.

Για το ίδιο περιστατικό η γνωστή ειδησεογραφική ιστοσελίδα lifo.gr σημείωσε:

“Μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά με τους δεκάδες νεκρούς στην Ανατολική Αττική, άγνωστοι έκαναν φάρσα για πυρκαγιά στον Διόνυσο.  Πριν από λίγη ώρα, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, ύστερα από αναφορά για φωτιά που φερόταν να είχε ξεσπάσει στην περιοχή του Διονύσου.   Η εστία της πυρκαγιάς υποτίθεται ήταν κοντά σε μάντρα με οικοδομικά υλικά, στα σύνορα της Εκάλης με τον οικισμό Δωροθέα.  Η Πυροσβεστική έσπευσε επί τόπου με τρία οχήματα, αλλά  όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε φωτιά.   Κάποιος έκανε φάρσα, κινητοποιώντας άσκοπα το πυροσβεστικό σώμα”.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Η ανόητη και αψυχολόγητη αυτή ενέργεια επιβεβαιώθηκε από το γραφείο Τύπου του Δήμου Διονύσου, που έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον επίσημο δημοτικό λογαριασμό στο facebook:

“Σε μια εποχή δύσκολη για τη χώρα μας που μετράει δεκάδες νεκρούς, κάποιοι θεώρησαν “καλό” να πανικοβάλλουν τους δημότες του Δήμου Διονύσου, του δήμου μας, με τη διασπορά ψευδούς είδησης περί φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή.
Πέρα από το γεγονός ότι επρόκειτο, όπως ήδη αναφέρθηκε, περί ψευδούς ειδήσεως, στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικά οχήματα, ενώ τέθηκαν σε λειτουργία όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την αντιμετώπιση κάθε κατάστασης, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο Δήμος Διονύσου είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο”.

Απορίας άξιον: Είναι δυνατόν κάποιοι να περιμένουν ή και να εύχονται να έρθει η φωτιά στα μέρη μας ή στην καλύτερη περίπτωση να πλημμυρίσει η Λεωφόρος Σταμάτας για να σπεύσουν προς φωτογράφιση;

 

Categories: ΝΕΑ