ΝΕΑ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ

Με μια σκληρή απάντηση του προϊσταμένου του λογιστηρίου κ Παναγιώτη Πανοτόπουλου δίνεται συνέχεια στις καταγγελίες της μείζονος αντιπολίτευσης για  τιμολόγια επισκευής και αγοράς ανταλλακτικών δημοτικών οχημάτων, που δήθεν πληρώθηκαν δυο φορές. Πέρα από τη ρητή και κατηγορηματική διάψευση του καθ’ ύλην αρμόδιου υπηρεσιακού παράγοντα εγείρονται ζητήματα συκοφαντικής δυσφήμισης και προσφυγής στα δικαστήρια εναντίον της ιστοσελίδας «Οδός Διονύσου», την οποία ο κ Πανοτόπουλος κατηγορεί για «παράνομη και βάναυση συμπεριφορά» και εξυπηρέτηση προσωπικών βλέψεων και συμφερόντων. Δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει την πρακτική αυτή («κατάπτυστες πράξεις!»).

Το πρωτοκολλημένο (υπ΄ αρ. 25781 / 31.7.2018) σημείωμα του κ.  Πανοτόπουλου δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου, κατόπιν προσωπικής παράκλησης του ίδιου. Το κείμενο:

«Κύριε Δήμαρχε, όπως έπεσε στην αντίληψη μας από ενημέρωση που μας έκαναν κάποιοι συνάδελφοι, εχθές 30/7/2018 έγινε μια ανάρτηση στον Διαδικτυακό Τόπο ‘’Οδός Διονύσου’’, η οποία μας αφορά ως Λογιστήριο και δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στο δημοσίευμα αυτό το οποίο θίγει την υπόληψη μας, μας συκοφαντεί, ψεύδεται ασύστολα και επιπλέον μας απειλεί ως υπηρεσιακούς παράγοντες με προσφυγή στον Εισαγγελέα ότι ΔΗΘΕΝ πληρώσαμε το ίδιο τιμολόγιο στον ίδιο προμηθευτή δύο (2)! φορές.
Το Χ.Ε. Νο 547 της 30/4/2018 με δικαιούχο τον κ. Γιώργο Λέπουρη με Α.Φ.Μ. 066927822 ακυρώθηκε με το ακυρωτικό Χ.Ε. Νο 554,την ίδια μέρα (σας επισυνάπτω το φυσικό αρχείο της ακύρωσης, καθώς και εκτύπωση του ακυρωτικού Χ.Ε.) Το τιμολόγιο Νο 110 το οποίο φαίνεται στο κυρίως σώμα των δύο Χ.Ε. που επικαλείται ο ιστότοπος, είναι λογικό να φαίνεται, καθώς αφενός για τεχνικούς λόγους στο σώμα εμφανίζεται μόνο το 1ο στη σειρά τιμολόγιο που εξοφλείται με το Χ.Ε. και αφετέρου το εν λόγω τιμολόγιο (Νο 110) ήταν και στο Χ.Ε. Νο 547 (το οποίο όπως είπαμε ακυρώθηκε) και συμπεριλήφθηκε στο Χ.Ε.555 μέσα από το οποίο εξοφλήθηκε, φυσικά μία και μόνη φορά.
Παρακαλούμε τον Δήμο μέσω των αρμοδίων οργάνων του, αφενός να δημοσιεύσει το παρόν στον ιστότοπο του Δήμου μας και αφετέρου να ζητήσει από την ‘’Οδό Διονύσου’’ να διαψεύσει το επίμαχο δημοσίευμα της, γιατί οι εισαγγελείς είναι εκεί για όσους παρουσιάζουν παράνομη και βάναυση συμπεριφορά εναντίον συνανθρώπων τους και όχι για να εξετάζουν δημοσιεύματα που αναρτά ο καθένας στο διαδίκτυο, προκειμένου να εξυπηρετήσει προσωπικές βλέψεις και συμφέροντα που πιθανότατα έχει, για να προχωρά, σε τόσο κατάπτυστες πράξεις!»

O Προϊστάμενος του Λογιστηρίου
Παναγιώτης Πανοτόπουλος

Categories: ΝΕΑ