ΝΕΑ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΔΡΟΦΟΡΑΣ 20.000 ΛΙΤΡΩΝ

Οι δραστήριοι Εθελοντές Δασοπυρόσβεσης Ροδόπολης απευθύνονται στους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής, ζητώντας τη συνδρομή τους για να αγοράσουν ένα υδροφόρο όχημα 20.000 λίτρων αξίας 9.500 ευρώ. Σε μήνυμά τους γνωστοποιούν τον αριθμό λογαριασμού τους στην Τράπεζα Πειραιώς, ευελπιστώντας στη συμπαράστασή τους, ώστε να αποκτήσουν ένα σπουδαίο εργαλείο, απαραίτητο στη δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή τους. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ

Αγαπητοί φίλοι ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες αναζητούσαμε ένα υδροφόρο όχημα άνω των δέκα τόνων, προκειμένου να ενισχύσουμε περαιτέρω την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής μας. Πρόσφατα καταλήξαμε σε ένα υδροφόρο όχημα 20.000 λίτρων, του οποίου το κόστος αγοράς ανέρχεται στα 9.500 € πλέον των τελών κυκλοφορίας, της ασφάλισης και του πρώτου service.

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από δωρεές κατοίκων και συνδρομές μελών φθάνει μόλις τα 1.000 €. Δυστυχώς, όμως τα έσοδα του σωματείου είναι μηδαμινά και ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε την στήριξή σας, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το εγχείρημά μας.

Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού που τηρεί το σωματείο μας στην Τράπεζα Πειραιώς είναι ο κάτωθι :

Δικαιούχος : Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης
Αριθμός λογαριασμού : 6583 – 103404 – 468
ΙΒΑΝ : GR 32 – 0171 – 5830 – 006583 – 103404 – 468

Για όσους από εσάς θέλετε να συνεισφέρετε, σας παρακαλούμε κατά την κατάθεση να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε αφ’ ενός να σας αποσταλεί εν συνεχεία το σχετικό παραστατικό ( Απόδειξη είσπραξης ) και αφ’ ετέρου να συντάξουμε αναλυτική κατάσταση όλων των χορηγών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.
(Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 – 62 11 600)

Εκ του Δ.Σ.

 

Categories: ΝΕΑ