ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Δήμος Διονύσου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φετινών «Διονυσίων», που θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Η βασική έδρα είναι στον παλιό σταθμό του τρένου στο ιστορικό δάσος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα ανοίξει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αρχαιολογικός χώρος του Βωμού Διονύσου για μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μελοποιημένη ποίηση. Ξεχωρίζουν επίσης οι συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη την Τρίτη-4 Σεπτεμβρίου και του Γρηγόρη Μπιθικώτση-τζούνιορ την Παρασκευή-7 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Το δελτίο Τύπου του Δήμου Διονύσου:

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018: Η καρδιά του Πολιτισμού χτυπά στον Διόνυσο!

Ένα πλούσιο και εξαιρετικά ποιοτικό πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, με ελεύθερη είσοδο, περιλαμβάνουν τα Διονύσια 2018, που και φέτος θα μας προσφέρουν μοναδικές καλλιτεχνικές, φθινοπωρινές βραδιές!

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει τη Δευτέρα-3 Σεπτεμβρίου 2018, στον μαγευτικό χώρο του παλαιού σταθμού τρένου στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου, με την παιδική θεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» με τον Χάρη Ρώμα. Την Τρίτη-4 Σεπτεμβρίου μία ανεπανάληπτη συναυλία με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη! Την Τετάρτη-5 Σεπτεμβρίου, στον αρχαιολογικό χώρο του Βωμού Διονύσου, η ξεχωριστή εκδήλωση «Τραγουδάμε τους Ποιητές μας» με τους Λάκη Χαλκιά, Μαρία Σουλτάτου, Μαρία Γράμψα, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Μανώλη Καραντίνη. Μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μελοποιημένη ποίηση. Την Πέμπτη-6 Σεπτεμβρίου ο STAN θα συναρπάσει τη νεολαία με τις επιτυχίες του, στην πλατεία Κορολή, στη Δροσιά! Την Παρασκευή-7 Σεπτεμβρίου, «Η Ελλάδα του Γρηγόρη», ένα αφιέρωμα με τον Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση, στον «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού! Το Σάββατο-8 Σεπτεμβρίου η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ». Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή-9 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη λαϊκή συναυλία του Μιχάλη Δημητριάδη και της Λένας Αλκαίου στον παλαιό σταθμό τρένου στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου. 

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης σημειώνει σχετικά:

«Ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό και αποτελεί αναντικατάστατη πηγή δημιουργίας, αισιοδοξίας και προοπτικής, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Δήμος Διονύσου τα τελευταία χρόνια επενδύει συστηματικά στον πολιτισμό. Η ενίσχυση και η ανάδειξη του πολιτισμού στον τόπο μας γίνονται πράξη μέσα από σειρά δραστηριοτήτων, επιμορφώσεων, θεατρικών και μουσικών παραστάσεων.

Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ αποτελούν την κορωνίδα του ετήσιου πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου. Ένας θεσμός πλέον του πολιτισμού, που κάθε χρόνο προσφέρει, δωρεάν, ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση, σε μικρούς και μεγάλους. Ο πήχης μας και φέτος βρίσκεται ψηλά μετά την εξαιρετική επιτυχία που γνώρισαν τα περσινά ΔΙΟΝΥΣΙΑ. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δράσεις υψηλού επιπέδου, είμαστε σίγουροι ότι τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 θα μας χαρίσουν αξέχαστες φθινοπωρινές βραδιές.

Σας προσκαλώ όλες και όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 και να μοιραστούμε όλοι μαζί τη μαγεία του πολιτισμού, στον πιο όμορφο δήμο, τον Δήμο μας».

40290480_2264863910193707_2373103275105845248_o

 

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ