ΝΕΑ

«ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-5/9 ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ

Το πρόγραμμα «Χωρίς Μεσάζοντες» επιστρέφει, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν  με την 66η κατά σειρά δράση στον Αγιο Στέφανο την προσεχή Τετάρτη-5 Σεπτεμβρίου στο γνώριμο πλέον στέκι για προμηθευτές και καταναλωτές επί της οδού Ηρώων Πολτεχνείου, από τις 8 το πρωί έως τις 2μμ. Ηδη ο Δήμος Διονύσου ανάρτησε τη σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, υπογραμμίζοντας τη στήριξή του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αναλυτικά:

«66η ΔΡΑΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» Δήμου Διονύσου

Αξιότιμες/οι Κυρίες & Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» με τη διοργάνωση της 66ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 στον Άγ. Στέφανο (επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου) και ώρες 8.00 έως 14.00.

Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω:

  1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
  3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Συνημμένα θα βρείτε την αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, τις τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, τηλ. 2132139806.

Με εκτίμηση».

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ