ΝΕΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

«Ολες οι αιτήσεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου θα γίνουν δεκτές» επανέλαβε ρητά και κατηγορηματικά ο Δήμαρχος κ Διονύσης Ζαμάνης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. «Κανένα παιδί εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών» είναι η βασική αρχή της πολιτικής του Δήμου, που άρχισε να υλοποιείται από πέρσι.

Την ώρα που ο Δήμος Διονύσου έλυσε εδώ και ένα χρόνο το πιο καίριο και ζωτικής σημασίας για τους γονείς και παιδιά πρόβλημα, στο κέντρο της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται μάχη στην κυριολεξία για ένα  voucher. Και βέβαια το θέμα, από τη στιγμή που χιλιάδες παιδιά μένουν εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, έχει γίνει αντικείμενο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης (βλέπε σχετικά δημοσιεύματα: Παιδικοί σταθμοί: Κάποιοι θυμήθηκαν τώρα τα αποτελέσματα – Γιατί …,  ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 – 2019: Εκτός πάνω από 50.000 παιδιά, αγώνας δρόμου για μια θέση).

Για το θέμα ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης έκανε την παρακάτω τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, κανένα παιδί του Δήμου Διονύσου δε θα μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Έχοντας προχωρήσει εγκαίρως στα απαιτούμενα έργα υποδομής, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους γονείς και τα παιδιά τους, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, χάρη στην υποδειγματική λειτουργία του ΝΠΔΔ «Η ΕΣΤΙΑ», με επικεφαλής τον Προέδρο κ. Θ. Στάικο».

 

Categories: ΝΕΑ