ΝΕΑ

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ «ΑΚΤΟΡΑ» – ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση υποκατάστασης της τεχνικής εταιρείας «Τοξότης ΑΕ», συμφερόντων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, από την «Ακτωρ ΑΤΕ» του μεγαλοεργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Μπόμπολα. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την κατάθεση από τη δεύτερη εγγυητικής επιστολής ύψους 4.455.910 ευρώ. Ο «Ακτωρ» αναδείχτηκε επισήμως ανάδοχος του έργου, το οποίο τις αμέσως επόμενες ημέρες ξαναρχίζει με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Ο Δήμος Διονύσου ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με δελτίο Τύπου, στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη.

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε η υποκατάσταση αναδόχου κατασκευής του έργου της αποχέτευσης, με νέα ανάδοχο την εταιρεία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

 Σε νέα τροχιά υλοποίησης τίθεται το πολύ σημαντικό έργο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης  ακαθάρτων στους  οικισμούς του Δήμου Διονύσου – Άγιο Στέφανο, Διόνυσο,  Κρυονέρι, Σταμάτα και Ροδόπολη, έπειτα  από την  υποκατάσταση της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. από τη νέα ανάδοχο ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Συγκεκριμένα,  η νέα ανάδοχος εταιρεία, κατέθεσε την εγγυητική  επιστολή ύψους 4.455.910 € στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου  με την οποία ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποκατάστασης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η επανεκκίνηση των έργων κατασκευής.

Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε:

«Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες πετύχαμε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση του έργου κατασκευής της αποχέτευσης και να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποκατάστασης, έπειτα από την αποχώρηση της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ, με νέα ανάδοχο εταιρεία, την ΑΚΤΩΡ. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας μας και έχουμε την πεποίθηση ότι οι ρυθμοί αποπεράτωσης θα εντατικοποιηθούν ώστε  το τεράστιο έργο υποδομής και όνειρο δεκαετιών για τους κατοίκους του δήμου μας να ολοκληρωθεί σύντομα».

 

Categories: ΝΕΑ