ΝΕΑ

Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Στο πλευρό των μαθητών και γενικότερα της εκπαιδευτικής κοινότητας τάσσεται αναφανδόν ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης. Κατά την παρουσία του στις τελετές αγιασμών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς και των Γυμνασίου-Λυκείου Κρυονερίου επανέλαβε την πάγια θέση του, ότι πρώτη προτεραιότητα αποτελεί ο πολλαπλασιασμός και η βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης.

Στις συνομιλίες με διευθυντές σχολείων, καθηγητές και γονείς ο κ Ζαμάνης δεν παρέλειπε να υπενθυμίζει με νόημα: «η πόρτα μου για θέματα σχολείων είναι πάντα ανοιχτή».

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μια ξεχωριστή μέρα και ένα σημαντικό ξεκίνημα. Νέοι στόχοι, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις. Και φέτος, σας καλωσορίζουμε στις σχολικές τάξεις έχοντας φροντίσει η υποδοχή σας να γίνει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, γιατί για εμάς η ασφάλεια και η ποιότητα της εκπαίδευσής σας είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες» υπογράμμισε στον χαιρετισμό του στα παιδιά ο Δήμαρχος Διονύσου προσθέσει:

 «Έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα τον πολλαπλασιασμό και την βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης στον δήμο μας. Όπως κάνουμε  κάθε χρόνο, με βάση τις ανάγκες κάθε σχολικής μονάδας και σε συνεργασία και με τις διευθύνσεις των σχολείων, έτσι και φέτος, προχωρήσαμε σε μία σειρά από παρεμβάσεις στις σχολικές εγκαταστάσεις ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να μπορείτε να έχετε ένα όμορφο, υγιεινό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο θετικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Τα πολύ θετικά αποτελέσματα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν  και είναι ορατά, οφείλονται στην άψογη συνεργασία Διευθυντών και Δήμου».

Categories: ΝΕΑ