ΝΕΑ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ «ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ»

Πάρα πολλά παιδιά παρακολούθησαν και απόλαυσαν την  παιδική  θεατρική παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ»  της Κάρμεν Ρουγγέρη χθες βράδυ στον παλιό σταθμό τρένου, με την οποία έπεσε η αυλαία των  «Διονυσίων 2018». Το έργο επρόκειτο να παιχθεί το Σάββατο, αλλά αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Το διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ παρουσιάστηκε  από τον θίασο της κ. Ρουγγέρη, με πολύ τραγούδι, ζωντάνια και χρώμα που ταξίδεψαν παιδιά και γονείς σε μία όμορφη, γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα διαδρομή. Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά είχαν ενεργό ρόλο στην παράσταση, η οποία ήταν διαδραστική.

02 (2)

Η σκηνοθεσία και το κείμενο ήταν της Κάρμεν Ρουγγέρη, τα όμορφα και πολύχρωμα κοστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή,  ενώ η επεξεργασία-διασκευή της μουσικής ήταν του Αντώνη Δελαπόρτα. Η διδασκαλία των τραγουδιών ήταν της Λαρίσα Ερεμέγεβα  και οι χορογραφίες του Πέτρου Γάλλια. Βοηθός της κ. Ρουγγέρη στη σκηνοθεσία ήταν ο Αντώνης Παπαδάκης και οι στίχοι των τραγουδιών του Ανδρέα Κουλουμπή.

03 (1)

Έπαιξαν οι ηθοποιοί:  Αθηνά Δημητρακοπούλου, Εστέλλα Κοπάνου, Ελένη Ζιώγα, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Έλενα Μιχελάκη, Αλέξανδρος Μπούρκας – Μαράκης και Νικόλας Παπακωνσταντίνου που κατάφεραν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή όχι μόνο με το κείμενο, αλλά και με την κλασική μουσική.

01 (3)

 

 

Categories: ΝΕΑ