ΝΕΑ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓ.ΠΕΠΠΑ: 16.000 ΚΥΒΙΚΑ ΚΛΑΔΙΑ, 8.500 ΚΥΒΙΚΑ ΤΡΙΜΜΑΤΑ

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετώπισε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος εν μέσω αντιπυρικής περιόδου αμέσως μετά την φονική φωτιά στο Μάτι αναφέρθηκε η Αντιδήμαρχος κ Αγγελική Πέππα κατά τη  διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου. Από τις 23 Ιουλίου, ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς, μέχρι τις 31 Αυγούστου, οι υπηρεσίες βρέθηκαν μπροστά σ’ έναν απίστευτο όγκο πράσινων απορριμμάτων, κλαδιών και χόρτων, τα οποία οι δημότες, πανικοβλημένοι από το κακό που συνέβη, έβγαζαν με το …κιλό και σε πολυάριθμες σακούλες στους δρόμους.

«Συγκεντρώθηκαν πάνω από 16.000 κυβικά κλαδιά και χόρτα, πετάχτηκαν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης άνω των 8.500 τρίμματα. Οι εργαζόμενοι του Δήμου Διονύσου, με τις δημοτικές αρπάγες, δούλευαν νυχθημερόν, ανακλήθηκαν οι καλοκαιρινές άδειες, τα συνεργεία των εργολαβιών επίσης εργάζονταν ασταμάτητα» τόνισε η κ Πέππα, δίνοντας έμφαση στη συντονισμένη προσπάθεια και στον σχεδιασμό, που έγινε, προκειμένου να υλοποιηθεί το γιγαντιαίο αυτό έργο το συντομότερο δυνατόν. Και κατέληξε:

«Τα καταφέραμε, γιατί όλοι έκαναν το κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα οι δημοτικοί υπάλληλοι, στους οποίους αξίζουν τα εύσημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μου».

 

Categories: ΝΕΑ