ΝΕΑ

67η ΔΡΑΣΗ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-19/9

Ο Δήμος Διονύσου, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει το κοινό ότι   συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» με τη διοργάνωση της 67ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη-19 Σεπτεμβρίου 2018 στη Δροσιά στην Πλατεία Ελ. Κορολή (επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων) και ώρες 8.00 έως 14.00.

Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
  3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στα Κοινωνικά Συσσίτια των Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως και Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Η αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, οι τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου (dionysos.gr).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, στο τηλέφωνο: 2132139806.

AFISA-1

 

Categories: ΝΕΑ