ΝΕΑ

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Τετράωρες στάσεις εργασίας και κατάληψη των χώρων εργασίας για τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα,  αποφάσισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Διονύσου στη Γενική τους Συνέλευση την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου. Σε μακροσκελές δελτίο Τύπου αναλύουν τους λόγους των κινητοποιήσεών τους, εκ των οποίων ξεχωρίζουν η λήψη μέτρων για την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και η άρση των πειθαρχικών διώξεων σε ορισμένους συναδέλφους τους, τις οποίες χαρακτηρίζουν καταχρηστικές.

Η πρώτη στάση εργασίας έγινε ήδη, από τα μεσάνυχτα έως τις 4 το πρωί, ενώ οι υπόλοιπες θα γίνουν από 08.00 έως 12.00 αύριο-Τρίτη και από 18.00 μέχρι 22.00 μεθαύριο-Τετάρτη.

Για το επόμενο τριήμερο η αποκομιδή απορριμμάτων, η εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας ευαίσθητων ιδρυμάτων και χώρων, καθώς και η αποκατάσταση των βλαβών ύδρευσης θα γίνονται με προσωπικό ασφαλείας.

Την ανακοίνωση του Συλλόγου Δημοτικών Κοινοτικών Υπαλλήλων Νομού Αττικής (ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ.) του Δήμου Διονύσου υπογράφουν ο πρόεδρος Μάριος Αφίφης, ο γενικός γραμματέας Απόλλων Κούνης, και τα μέλη του ΔΣ Βασίλης Ζέκιος, Κωνσταντίνα Καρμίρη, Χρυσούλα Σταυροπούλου, Ευστράτιος Χαβιαρόπουλος, Αδάμ Τσιούμας, Αποστόλης Βλάχος, Παναγιώτης Μίμηνας.

Categories: ΝΕΑ