ΝΕΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓ.ΠΕΠΠΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Η άμεση και έγκαιρη επέμβαση της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ Αγγελικής Πέππα, η οποία ήταν επικεφαλής της ομάδας υπαλλήλων της πολιτικής προστασίας, αποσόβησε τα χειρότερα κατά τη διάρκεια της σημερινής σφοδρής καταιγίδας. Κεντρικές οδοί, που πάντα πλημμυρίζουν με τις βροχοπτώσεις, δόθηκαν σχετικά γρήγορα στην κυκλοφορία, χωρίς να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Η Λεωφόρος Σταμάτας δεν έκλεισε λόγω των παρεμβάσεων με εκσκαφέα (κεντρική φωτό και κάτω).

Resized_20180929_190111_8615

 

Το πρόβλημα στο ρέμα Κρήτης αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά, με την χρήση μπουλντόζας (κάτω).

Resized_20180929_185428_6254

 

Ο μεγάλος όγκος των ομβρίων στη διασταύρωση Αγίου Φανουρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή Αμυγδαλέζα Σταμάτας σε χρόνο μηδέν διοχετεύτηκε στο παρακείμενο ρέμα και ο δρόμος άνοιξε για τα ΙΧ αυτοκίνητα (κάτω).

IMG_0585

 

Στην Αιολίδος στο Διόνυσο, όπου το νερό παρέσυρε τα χώματα από τα χαλάσματα και ορύγματα των εργασιών για την αποχέτευση, έσπευσαν επί τόπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κλιμάκιο εργαζομένων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος υπό τις οδηγίες της κ Πέππα και έδωσε λύση.

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ από τα επίμαχα σημεία, στα οποία δημιουργείται πρόβλημα  όταν βρέχει, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Categories: ΝΕΑ