ΝΕΑ

«ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-3/10 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

Το πρόγραμμα «Χωρίς Μεσάζοντες», όπου οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα κατευθείαν από τους παραγωγούς σε πολύ καλές τιμές συνεχίζεται με την 68η δράση, την Τετάρτη-3 Oκτωβρίου 2018 στον Άγιο Στέφανο (επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου) και ώρες 8.00 έως 14.00. Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει και στηρίζει το πρόγραμμα και μάλιστα παρέχει στους καταναλωτές τις ακόλουθες οδηγίες:

1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.
Συνημμένα θα βρείτε την αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, τις τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών.
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, τηλ. 2132139806.

 

Categories: ΝΕΑ